Om mig

Hej

Kul att du hittat hit.

Självklart ska du få reda på vem jag är, som vill att du ska komma på Valplekis med din valp. Susanna heter jag, och jag gick min första hunditbildning 2008. Sedan har jag fortbildat mig kontinuerligt. Senast var jag på HUNDutbildningsgruppens Hund 360º i skrea, del ett av tre. Jag gick också en onlinekurs för Glädjeklick. Vill du läsa mer om mina utbildningar är de listade på denna sida

Jag har en Cocker Spaniel som jag kan tala om INTE blev socialiserad rätt från början. Han reagerade på ALLT när han kom in i tonåren. Nu har han en bakomliggande smärtproblematik som påverkar, men bristande socialisering är den största boven. Han hängde bara hemma och med hundar som skrämde honom (olyckshändelse) under sin mest kritiska socialiseringsperiod. Men han lärde sig också lite tricks (tyvärr ingen vardagslydnad) och de tricksen kan jag idag plocka fram i vilken situation som helst. I Valplekis lär du dig hur du lär din valp vardagslydnad som den kommer att minnas i resten av sitt liv. Vill du läsa mer om min erfarenhet och mina tidigare hundar hittar du det här

Jag bor just nu med hund och sambo (och ett gäng fiskar) i en lägenhet på södra sidan Nissan. Jag önskar mig just nu marsvin att träna och ta hand om, men förnuftet säger att vi har varken tid eller plats. En dag ska vi bo i ett hus på landet med plats för egna höns och fler djur, men idag räcker det med en Spaniel.

Jag arbetar på ett ”vanligt jobb” dagtid så min verksamhet sker på helger och kvällar, något som jag hoppas passar de flesta hundägare bra.

Eftersom jag arbetar dagtid ser jag allra helst kontakt via mail, där vi sedan kommer överens om datum för träff eller telefonsamtal.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)